Najbolje kladioničarske aplikacije sa live streamovima

Live streaming ili uživo prenosi su jedni od glavnih razloga zašto sve više i više ljudi prelazi na online klađenje i zašto preferiraju da imaju instalirane aplikacije raznih kladionica na svojim telefonima. Uživo ili in play kako ga neki nazivaju jeste možda i najdominantniji vid klađenja u današnje vreme. Gotovo da ne postoji kladioničar koji to ne radi. Sa druge strane postoje oni koji su se specijalizovali samo za taj vid klađenja i odustali od svih ostalih.

Jednostavno kada imate priliku da posmatrate utakmicu uživo, možete predvideti razvoj situacije mnogo bolje i lakše nego kada imate puku statistiku ispred sebe. Neki detalj, ili situacija koju prepoznate u datom trenutku može biti vrlo korisna i isplativa. Primera radi, koliko puta Vam se desilo da vidite da će neki tim da postigne gol i preokrene utakmicu iako gubi?

U današnje vreme kladionice nude olakšan pristup gledanju utakmica, sve u svrhu privlačenja igrača i pojednostavljenja proces njihovog klađenja. Tako da mi sada imamo u okviru ponude svake aplikacije nekog brenda i možemo pristupiti raznoraznim mečevima širom sveta. Sve što Vam treba jeste nalog i instalirana aplikacija i to je to.

U nastavku teksta ćemo preporučiti par kladionica koje po nama imaju najbolje aplikacije sa uživo prenosima.

Imajte na umu da su kladionice ispod sve sertifikovane i licencirane!

Bet 365

bet365

Mnogi će reći da je ovo najbolja kladionica na svetu. Nećemo da ulazimo u to jer na tako visokom nivou na kome su oni, lične preferencije i ukus odlučuju o takvim stvarima. Ali ono što nikako ne može da im se ospori jeste da su svoju aplikaciju kada je u pitanju live stream doveli do savršenstva. Ne samo da imaju neverovatnu pokrivenost i da su prisutni u skoro svim sportovima i kontinentima, već je Bet 365 takođe učinio funkcionalnost ove aplikacije zadivljujućom. Nije opterećujuća za telefon ili tablet, vrlo je pregledna i ima jednostavan interfejs. Sve u svemu top klasa.

William Hill

william hill

Simbol Engleske i njenog kladioničarskog entiteta jeste William Hill. Jedni od retkih koji Vam mogu ponuditi da pratite Championship uživo, i pored toga još bezbroj drugih sportskih događaja. Konjičke, trke, pikado, kriket, svi ti sportovi koji imaju tradicionalno jako uporište na ostrvu su i više nego do detalje pokriveni kada su u pitanju uživo prenosi kod njihovih aplikacija.

Ladbrokes

ladbrokes

Ova kladionica ima u svojoj livestream ponudi više od 2,000 događaja nedeljno. Na godišnjem nivou je malo reći da je to impresivna brojka. Aplikacija koju oni imaju je jedna od najboljih na celom tržištu i budite sigurni da ukoliko odaberete nju, nećete pogrešiti. Jednostavan pregled statistike i kvota je po nama i najbolje stvar kod svega ovoga jer je interfejs u ovom slučaju perfektno odrađen, iako je aplikacija za mobilni uređaj. Naravno nećemo Vas mnogo daviti o njihovoj ponudi, već smo rekli da imaju impresivan broj događaja na nedeljnom nivou, tako da manje više sve Vam je jasno.

Od domaćih kladionica Mozzart se izdvaja kao broj jedan u ovoj kategoriji. Naš možda i najveći brend je otišao korak dalje od ostalih jer u svojoj ponudi ima ono što nema niko na prostoru Srbije. Vrlo lako možete naći neki tenis meč niže kategorije koji nije pokriven ni od jedne svetske TV stanice, nekmoli domaće. Što se tiče boljih liga i takmičenja, tu su jednaki sa svim najboljim brendovima iz sveta, tako da možemo slobodno reći da je Mozzart i više nego ozbiljan kada je u pitanju ovaj deo njegove ponude.